Fredagen den 31 Mars

 
Idag har jag varit i väg på Dialys i Trelleborg, blir fortfarende dålig när jag ligger i dialys. Hoppas det försvinner, inte kul alls att må så dåligt varje gång.
 
 
Snart kommer den här bra serien tillbaka på tv3, längtar så efter den.Kommer bara inte ihåg hur den slutade i förra säsongen och hur det slutade i serien.
 
 
Har du sett denna serie?
 
 
Har varit iväg på Malmö Live för att titta på en väldigt bra komiker ikväll. JOHAN GLANS!
 
 
 
 
Blev mycket skratt, super bra kväll. Har du sett någon föreställning med honom?

Torsdagen den 30 Mars

 
Idag så har Region skåne Transsportservice varit här mellan kl.09.00-09.25 och hämtat bord, droppställing, vågar, tänger, dialys vätskor och jodhattar för jag kan ju inte ha PD längre. Lika bra att skicka tillbaka allt då.
 
 
 

 
 
Sen kom det hit en elektriker med, som skulle kolla på uttagen i sovrummet för att göra om ojordat till jordat. Det tog 5 minuter, vi bestämde tid när han skulle komma tillbaka och göra jobbet nästa vecka den 6/4 kl.08.00.
 
 
Sen bar det av mot sjukhuset i Malmö för att åka till PD-motagningen och få min PD-kateter omlagt, måste ju göras minst en gång i veckan för att hålla det rent och skyddat så det inte kommer in smuts.
Har fått klåda där, kanske för att det inte bytas så ofta längre. Men blir snart av med den, rättare sagt den 7/4 blir jag av med den, längtar.
 
 
 

Onsdagen den 29 Mars

 
Grattis på 12 års dagen Defender!
Grattis på 56 års dagen Christer!
Hoppas du får en helt underbar dag!
Önskar
Sandra & Mathias
 
 
 
 
 
 
 
Bloddialys idag, gick inte så mycket bättre idag som i måndags blev lika dålig om inte värre. Fick blodtrycks fall idag, inte kul alls.. Det måste bero på att min kropp inte vant sig via bloddialys ännu. Hoppas det blir bättre snart.