Söndagen den 30 Juli

 
Själv är det så där tyvärr, ha inte kunnat sova alls inatt. Har haft så jäkla ont i ryggslutet och hela vänster ben ner i vänster fot. Har även upp täckt att jag har fått några vatten blåsor på undersidan av min fot, och att det kliar på ovansidan av foten har fått röda utslag där. Undra var detta skit kan vara för något. Var uppe vid kl.08.00 och tog mina mediciner som vanligt.
Sen gick jag faktiskt och la mig igen, sov till 09.00 skönt det. Åt ingen frukost idag, kunde inte äta något hade så ont, älsklingen tog upp frukost till mig så jag tog med mig 2 bullar som jag åt på vägen till båten som skulle ta oss till Birka vikingabyn. 
 
 
 
Båtresan dit ut tog 2 timmar, stannade typ på 8 stopp för att hämta och lämna av passagerare, sen kunde ju inte båten köra för fort iheller.
När vi väl kom fram till ön var klockan 12, jag hade så himla ont så jag kunde inte gå med på rundvandringen med älsklingen och de andra. Så ja fick sista på en bänk och vänta medans de gick runt, tog typ 1,5 timme för de att går runt på ön med en guide.
Men älsklingen  ville jag skulle få se lite grann av ön i alla fall så vi tog en häst och vagn tur som tog ungefär 1 timme. Så fin natur och vacker utsikt, lungt och skönt. Lite skumpigt med häst och vagn, men annars var det ok. 
Var tillbaka lagom till kl.15.00, båten tillbaka till Stockholm går kl.15.30. Vill vara i god tid så jag kan få sittplats och slipper stå när jag har så jäkla ont. 
 
Så åker ni till Stockholm så tycker ja att ni ska åka ut till Birka, det jag såg var en upplevelse. Men är man helt bra i kroppen så kan man uppleva mer.
 
 Fin gammal kyrka                                                      Så fin och snäll häst.


Var tillbaka i land i Stockholm igen kl.18.00, då gick vi tillbaka mot hotellet. Men kom på att vi måste nog ta och äta lite mat så vi slipper gå ut igen, för jag har ju så svårt att gå. Det blev mat på en kinarestaurang där man får plocka ihop maten själv och se på när de tillagar den eller så kan man plocka sånt som redan är klart.
Gott var det ialla fall, kommer inte ihåg var restaurangen heter.
 
Världens finaste man!
 
Innan vi gick hem, så gick vi inom apoteket för att se om det fanns något som jag kunde göra med min fot och mitt ben. Det ända jag kan göra är det som jag redan gjorde, smörja med tigerbalsam, ta alvedon och sätta på sådanna plåster för blåsor/skoskav. Sen har vi fått ett nummer till en akutvårdcentral om det skulle bli ännu värre.
 
Så här ser min fot ut just nu har blivit lite svullen med, hoppas det går över så jag kan få njuta dessa sista dagarna här uppe i Stockholm.
 

Ber om  ursäkt om du tycker det ser räligt ut, men vissa har frågat hur det har sett ut.
 
Någon som vet vad det kan vara som jag har fått??
1 Kalla mig M:

skriven

Bältros kanske?

Kommentera här: