Måndagen den 17 Juli

 
Godmorgon min vän idag är det ju måndag så då var det ju dags att åka och lämna dessa jäkla blodprover. 
Tycker inte om dessa jäkla nålar, trots att jag emlar min arm, så känns det jätte jobbigt. Går och stressar upp mig själv och tycker det är jobbigt att behöva åka dit och lämna blodprover. Men efteråt så är jag stolt över mig själv att jag klarat av det.
 
Idag ska jag lämna blodprover 3 olika gånger först när jag kommer dit, sen ett efter 30 min och sen den 
3:e efter 2 timmar. Usch vill verkligen inte detta, men måste för de vill se om de kan minska en tablett i och med att jag blivit lite dålig i magen.
 
De två första proverna gick bra, för då var jag ju bedövad av min emla plåster. 
Sen det 3:e skulle jag ta 2 timmar efter det första, så då gick jag bort till kuratorn som jag skulle träffa idag kl.8.30 trodde jag. Jag anmälde mig i luckan och de sa du kan sitta ner och vänta, när det gått 30 min ungefär så frågade jag om de glömt mig. Då fick jag reda på först då att min kurator är ledig idag, har varit ledig sen i torsdags. Men det var som jag sa att vi bokade tiden förra måndagen, ja men hon är ledig idag. Jaha då får jag gå tillbaka til provtagningen och vänta där i 40 min innan jag ska ta mitt sista blodprov för idag.
 
Det sista blodprovet gick bra att ta, trost att bedövningen hade slutat verka. Men det gjorde ont när dem stack mig, nu har jag 3 plåster ifrån olika blodprover. Ska ta av dem alldeles strax, hoppas slippa göra om detta.
 
Jag åkte sen och hälsade på jobbet, har inte varit där sen innan jag blev transplanterad. Berättade att min sjukskrivining hade blivit förlängd.
Det var trevligt att träffa mina arbetskamrater, synd att inte alla var där. Får åka dit snart igen.
 
 
Vad ska du göra denna måndag?
 
 
 

Kommentera här: