Måndagen den 10 Juli

 
Godmorgon min vän idag är det ju måndag så då var det ju dags att åka och lämna dessa jäkla blodprover. 
Tycker inte om dessa jäkla nålar, trots att jag emlar min arm, så känns det jätte jobbigt. Går och stressar upp mig själv och tycker det är jobbigt att behöva åka dit och lämna blodprover. Men efteråt så är jag stolt över mig själv att jag klarat av det.
 
Kom faktiskt  iväg tidagre idag, för det är som mest folk på måndagar. Skönt det, men när jag väl kommer till provtagningen så är där sjukt mycket folk ändå. Men det tar sån tid inne på provrummen, inte så många rum som är öppna. De kanske ska ta in mer personal, iallafall på måndagar. De får planera lite bättre, inte meningen att patienterna ska bli lidande. När jag kom dit kl.07.15 så var det akut nummer 2 och jag fick nummer 7, kom inte in förän kl.08.10 och så lång tid brukar det aldrig ta när man har akut nummer.
 
Efter provtagningen så hade jag en tid till min kurator, men det var inte på samma ställe som vi brukar. Fick reda på vi inte få vara där i det gamla rummet mer. Vi slutade tidigt, för jag var orolig och gick och tänkte på massa och var lite trött. Kuratorn var också lite tankspridd som mig, vi ska träffas nästa måndag igen. Skönt att ta det nu när jag ändå var i Malmö. Så slipper jag åka in bara för att göra en sak, så kan man lyckas göra annat med. 
Så nu ska jag inte in till Malmö förän på torsdag för nya prover.
 
Jag har fortfarende inte fått besekd för mina prover som jag lämnade extra i fredags, hoppas att de ringer idag och berättar om både fredag och idags prover.
Man vill ju ändå veta när de ber en att ta nya prover.
 
 
 
 
Vad ska du göra denna måndag?
 
 
 

Kommentera här: