Lördagen den 29 Juli

 
Själv är det bara bra här, var uppe vid kl.08.00 och tog mina mediciner som vanligt.
Sen gick jag faktiskt och la mig igen, sov till 09.30 skönt det. Sen gick vi ner i restaurangen  och en super god frukost jag och min underbara älskling. När vi var klara där, gick vi upp och vilade lite sen gjorde vi oss i ordning för att gå ut och göra stockholm osäkert.
 
 
 
 
Mitt ben och fot har blivit lite sämre under natten, kände det när vi väl skulle gå ut och gå iväg för att fixa biljetter till en båttur som vi ska ta imorgon ut till Vikingabyn som min älskade man så gärna vill se. Vill bli bättre till imorgon så jag också kan följa med runt på ön och titta. Sen när vi skulle gå tillbaka till hotellet så ville älskling att vi skulle kolla upp var någonstans vi ska ta den där båten, jag följde med men sa att jag sätter mig här och väntar så kan du kolla vilken kajplats det är för du ska ju ändå tillbaka detta hållet.
 
Vilken fin utsikt jag hade där jag satt.
 
 
Sen gick vi tillbaka till hotellet för att vila lite grann innan vi ska iväg igen för att ta oss ända bort till Tele2 Arena för att först äta god mat och se Malmö FF spela för att sen på konserts och se Robbie Williams sjunga för oss.
 
 
 
 
Tog en massa bilder och filmade en del med, hade en super trevlig kväll med min underbara man.
 
Det har blivit ännu värre i mitt vänster ben, har ont ifrån ryggslutet ner i hela vänster ben ända ner i foten. Har jätte svårt att gå och det gör sjukt ont. Hoppas det går över till imorgon, sak kurera mig nu.
Håll tummarna för mig.
 
Hur har du spenderat din lördag?


Kommentera här: