Fredagen den 7 Juli

 

Godmorgon mina kära vänner. Hur är det med dig idag? Har du något mysigt sommar väder?

Här ser det lite molnigt ut, hoppas att solen kommer fram snart. Vill ju ha sommar och inte en massa regn, man vill ju kunna vara ute och njuta av fint väder. Och pyssla och mysa i trädgården.

Började dagen med att klockan ringde kl.05.45, låg och drog mig i 30 min sen gick jag upp.
Gav båda katterna mat, vi passar söta lilla Smulan. Hoppas de håller sig lugna när jag inte är hemma.
 
Sen var det dags att fixa lite frukost till mig med. Att jag är uppe så tidigt är för att jag ska in till Malmö och lämna nya blodprover, så de kan ställa in rätt dos på mina immundämpande medicin. Mitt kreatinin hade gått ner till 93 i måndags och igår torsdag var det uppe på 109, hoppas det håller sig där emellan. Inte kul när det inte är som det ska vara, kommer ju att ligga annorlunda jämfört med en som är helt njurfrisk. 
 
Det gick rätt fort att komma in på provtagning, fick nummerlappen kl.07.43 och var inne på provtagning kl.07.58. Man tycker att det borde vara mycket folk en fredag, men det kan ju vara för att det är semester tider. Men måndagar år total kaos, då får man vara här tidigt.
 
Nu sitter jag här hemma och väntar på att läkaren ska ringa för att lämna provsvaren till mig, blir lite frukost sen ska jag kanske vila lite. Får se hur jag gör, är kanske uppe istället och tar en vila senare. 
 
 
Vad ska du göra denna fredag?
 
Håll tummarna för mig nu.
 
Kram Sandra 
 
 

Kommentera här: