Fredagen den 21 Juli

 
 

Godmorgon mina kära vänner. Hur är det med dig idag? Har du något mysigt sommar väder?

Här ser det ut som kanske solen kan komma fram idag, hoppas det vill ju ha sommar och inte en massa regn, man vill ju kunna vara ute och njuta av fint väder. Och pyssla och mysa i trädgården med familj och vänner.

Började dagen med att klockan ringde kl.08.00, låg och drog mig i 5 min sen gick jag upp. Sen gav jag Defender lite mat så att jag kan få somna om igen, annars kommer han bara att gå runt och jama och störa sig som han brukar göra om han inte får som han vill. Får han där emot mat, så går han också och lägger sig för att sova en stund till, knasiga katt.

 Sen fixade jag fram all min medicin som  jag tar, inte kul men måste. Sen fixade jag frukost till mig med, så att även jag kan få sova en stund till. Är man hungrig när man lägger sig så lär man aldrig somna, ska ställa klockan på 11 tror ja. Får se hur länge man lyckas sova.

Där ska komma en kvinna vid lunch och kolla på mina bokhyllor som jag har till salu, hoppas hon köper dem så blir jag av med dem.

Så här ser dem ut. Du kanske vill köpa dem?

 
Sen i eftermiddag ska det komma en kvinna och hämta den sista jorden på uppfarten kanske. Hoppas vi blir av med den med, så slipper vi själva köra och slänga den. Så kommer den till andväningen istället.
 
Vill du ha lite jord?
 
 
Hur kommer din Fredag att se ut?

 

Kommentera här: