Tisdagen den 28 Februari

 
 
Grattis på namnsdagen mamma!
Hoppas du får en underbar dag.
Önskar
Sandra, Mathias & Defender
 
 
Idag ringer jag som vanligt till mina PD-sköterska, görs varje dag. För hon vill veta hur mycket jag väger och mitt blodtryck på morgonen och var jag har förlorat i mängd i vätska dagen innan. Så hon kan planera vilken stycka på påsen som jag ska tappa in i magen.
Berättar för henne också att jag har börjat få ont i magen igen när jag tappar ut min vätska och även när jag tappar in ny vätska. Så hon ber mig att komma in till henne för  ett påsbyte efter att jag har varit hos tandhygenisten idag.
 
Det gick bra hos tandhygenisten, tog bara 15 minuter ungefär de var inte så mycket tandsten med lika bra att få det gjort när det ändå är lite grann. Så gör det inte lika ont.
 
Sen gick jag bort till PD-motagningen och träffade min PD-sköterska, jag gör ett påsbyte med henne och berättar att det är en huggande smärta under revbenen som jag reagerar på. Men bestämmer mig för att åka hem och höra av mig om det skulle bli värre.
Blodtrycket idag är 141/98 och pulsen 85.
 
 
 
 
 
 
Ikväll kommer vi att se denna filmen, har sett de andra två som håller ihop.
 
 
Kan verkligen rekommendera denna filmen och de andra med för den delen.

Måndagen den 27 Februari

 
Denna dagen har ej varit rolig kan jag tala om. 
 
Började dagen med att göra mitt påsbyte som alltid på morgonen, sen bar det av till röntgen som jag trodde vad av mitt hjärta som de sa i telefonen. Men så var det inte utan det var röntgen och bildtagningar av mina tänder och käke inför en transplantation av njure. De tog massa olika bilder ifrån olika håll utan på och i munnen, det var jätte jobbigt i munnen. De bryr sig knappt hur det sitter bara de får en så bra bild som möjligt, men det gjorde ont och var allmänt trångt och jobbigt när de höll på i munnen.
Blev ju även illamående på grund av alllt saliv jag lyckades få fram med massa instrument i munnen.
Usch detta vill jag inte göra om igen.
 
Sen bar det av till att träffa tandläkaren här på sjukhuset, det är till dem man kommer att gå till nu när man ska bli transplanterad. Man kommer att gå på kontroller ofta tills man väl ska bli transplantera.
Det vissade sig att jag har ett hål i ena min visdomstand,under tandkötet precis, så den vill de dra ut. Usch det ser jag inte fram emot, varför ska allt hända mig just nu känns det som. Får även en tid till tandhygenisten för att ta bort den lilla tandsten som jag har samlat på mig. Kommer att få hem en kallelse till när jag ska dra ut min tand, de kommer att bli snart sa tandläkaren.
Ska till tandhygenisten imorgon kl12.30.
 
Går bort till PD-mottagningen sen för att göra ett påsbyte innan jag åker hem, blir även omlag vid PD-katetern. Tar även blodtrycket där 142/97 och puls 80. 
 
 
 
 
Älskar mina nya inneskor som jag har fått av min älskade lillasyster med familj. Super sköna och händerna rör sig när man går. 
 
 
 

Söndagen den 26 Februari

 
Igår så såg jag melodifestivalen deltävling 4 med älsklingen, rätt bra låtar i denna deltävlingen.
 
 
De som gick vidare till final blev:
 “As I Lay Me Down” – Wiktoria
 “En värld full av strider (Vearelde gusnie jeenh vigkieh)” – Jon Henrik Fjällgren feat. Aninia
 
De som gick vidare till Andra Chansen blev:
 “När ingen ser” – Axel Schylström
 “Statements” – Loreen
 
 


Idag har vi bara tagit det lungt, det behövs det med. 
 
Jag har världens busigaste katt, han gör saker som han inte får. 
Men jag älskar honom ändå.
 
 
Det går bra med mina påsbyten, jag hinner med att göra 4 påsbyten om dagen. Men inte samma tid varje dag, men det kommer jag nog snart in i.