Söndagen den 29 Maj

 
Filmen handlar om:
De helgalna svågrarna är tillbaka! Ben är en nyutexaminerad polisaspirant som har siktet inställt på att bli kriminalinspektör, precis som sin blivande svåger. Men James tror inte att Ben har det som krävs. Trots sina farhågor tar han med sig Ben för att följa upp en ledtråd till ett fall i Miami. Det som skulle vara en snabb rutinkontroll förvandlas snart till en katastrof när männens oortodoxa polisarbete hotar att förstöra en viktig brottsutredning ... och Bens kommande bröllop.

Lördagen den 28 Maj

 
Filmen handlar om:

I två års tid har säkerhetsvakten Ben (Kevin Hart) försökt att bevisa för stenhårde snuten James (Ice Cube) att han är värdig hans syster Angela.

När Ben slutligen blir antagen till polishögskolan, bjuder James med honom på en patrullrunda runt de tuffa kvarteren bara för att skrämma skiten ur honom och för att en gång för alla bevisa att Ben inte har vad som krävs för att gifta sig med Angela.

Men när turen leder dem till stadens mest ökända brottsling, upptäcker James att nya partnerns snabba munläder är minst lika farligt som vilket vapen som helst....