Lördagen den 31 December

 


Denna dagen har inte varit har inte gått helt bra vill jag lova. Började med att ta en sovmorgon, för en gångs skull så ska vi vara hemma idag. Annars brukar vi vara iväg hos vänner på nyårsafton men inte detta år, vi har blivit bortbjudna men valde att vara hemma istället.
 
Sen har vi varit iväg och handlat det sista till maten och Defender har fått en ny kattleksak som han älskar över allt annat verkar det som.
 
Sen var det dags att börja med efterrätten för den ska in i omgångar i frysen, det ska bli en glassbomb med 4 olika sorters smaker. (Vanilj, Hallon, Choklad och maränger).
 
Glassen ska stå i frysen nu tills vi ska äta den ikväll. Sen var det dags för älsklingen att börja med maten, som också tar tid. 
Allt gick bra fram till klockan var 19.30 då gick strömmen i hela huset, det var precis då när all mat skulle in i ugnen för att bli klar. Vi var utan stöm i nästan en 40 min innan vi lyckades få i gång allt igen. Det var en propp ute i elskåpet som hade gått, det var ett jäkla letande innan vi hittade vilken.

Så vi åt mat vid kl.20.30, var riktigt gott med mat. Trodde vi skulle få spendera resten av kvällen utan ström. 
 
 
 
Man fick sig en riktgigt lyx middag.
 
Och nu innan 00.00 slaget så har vi plockat fram detta.
 
 
 
Hoppas ni får en fortsatt trevligt nyårs afton, nu ska vi korka upp champangen och gå ut och njuta in det nya året tillsammans. 
 
 


Fredagen den 30 December

 
När jag kör till och från jobb så kör jag förbi detta huset, så fint de har gjort det. Så vill jag också ha det kanske till och mer. Men det kommer ju att kosta en del att fixa till, det kanske kommer att bli så. Vi får väl se, vad tycker du?