Lördagen den 31 Maj

 
Jag orkade inte blogga igår kväll när jag kom hem, såg på tv istället.
Var och hälsade på min syster, systerdotter och min systers kille i Löberöd.
Vi grillade och hade det allmänt trevligt, mysigt område de bor på.
 
Känns som det är så långt bort, men det tar bara 35 min ifrån Malmö till Löberöd.
 
Idag har jag varit för och fixat min lugg, den har blivit lite lång så det var dags för
klippning för den.
 
Har även sett två filmner idag.
 
 
Filmen handlar om:

Det blir fartfylld action när Fantastic Four återvänder till dvd!

Fantastic Four håller som bäst på att försöka komma tillrätta med sina inte helt problemfria nya roller som nationens superhjältar när ett nytt hot dyker upp i den mystiska Silver Surfer. Situationen blir allt värre när deras nemesis Dr Doom återvänder och superhjältekvartetten får ta till all sin kreativitet och sina superkrafter för att bekämpa ondskan.

 

 
Filmen handlar om:
Under en rutinmässig trafikkontroll råkar poliserna Brian och Mike kamma hem full pott när de upptäcker pengar och vapen i en av de stoppade bilarna. På ett ögonblick förvandlas de till hjältar, men de får bara njuta av berömmelsen en kort tid. Brian och Mike har rört om i ett getingbo och snart har de två poliserna blivit måltavlor för ett ökänt brottsyndikat.
 

Torsdagen den 29 Maj

 
Har precis kommit hem ifrån bion, som jag var och såg denna spännande filmen med min älskade man.
Det var verkligen bra, kan verkligen rekommendera den.
 
Filmen handlar om:
Spindelmannens största strid har alltid pågått inom honom själv: kampen mellan den vardaglige Peter Parker och det tunga ansvar som vilar på Spindelmannens axlar. Men nu ställs Peter Parker inför en mycket större konflikt: Electro, en fiende med betydligt större krafter än han själv.Och när hans gamle vän Harry Osborn återvänder inser Peter att alla hans fiender har en sak gemensamt: OsCorp.Kan Spindelmannen skydda New York-borna från den ondska som hotar staden?
 
 
Har du sett filmen? Vad tyckte du om den?

Härlig söndag

Denna söndag har gått i ett, men varit hur bra som helts ändå.
 
Har varit och tittat på hus i Svedala med älsklingen.
Sen tog jag en tripp hem till mamma och grattade
henne på Mors Dag.

Samantha och Olivia var också där.
 
Nu ikväll har jag och älsklingen sett denna filmen.
 
 

Filmen handlar om:
David Burke livnär sig på att sälja marijuana till bland annat kockar och hemmafruar, men aldrig till barn - han har ju trots allt ett samvete. Så vad kan då gå fel?

En hel del...Efter att några ungdomar stjäl hans lager blir han skyldig sin leverantör Brad en massa pengar. För att bli kvitt skulden - och för att behålla alla kroppsdelar intakta måste David nu smuggla in ett stort parti droger åt Brad från Mexiko. Genom att övertala sina grannar, strippan Rose, Kenny som gärna vill bli kund och den gatusmarta tonåringen Casey så gör han upp en idiotsäker plan. En låtsasfru, två låtsasbarn och en stor, blänkande SUV senare är familjen "Miller" på väg mot den Mexikanska gränsen för en nationaldagshelg som kommer att sluta med en smäll.