Måndagen den 30 September

 Ber verkligen om ursäkt att jag inte har bloggat sen i torsdags kväll, men jag har haft fullt upp.
 
I fredags så jobbade jag mellan kl.12.00-20.30, sen var det bara att åka hem och äta lite och sen göra sig i ordning för sängen.
 
I lördags så jobbade jag mellan kl.06.00-19.00, när jag kom hem så åt vi mat och tog det lugnt. Började under för middagen blir hängig och trött, näsan började rinna, kändes som jag hade feber, men lyckades ta mig igen det arbetspasser. Jag gick och la mig redan vid kl.22.00, dels var jag så tröt för att jobbat så många timmar och sen för att jag höll på att bli sjuk.
 
I söndags så jobbade jag mellan kl.09.00-19.20, mådde inte alls bra då, nu hade förkylning och feber brutit ut ordentligt, men jag tog mig igenom denna dagen med. Kom hem och åt mat sen mös vi lite i soffan framför tvn, sen kände jag att jag ville gå och lägga mig, hade då 39 graders feber. Tänkte för mig själv så skönt att jag är ledig imorgon måndag, men jag måste tyvärr tvätta ju. Usch vad jobbigt.
 
 Så nu sitter jag här och bloggar om helgen som gått samtidigt som jag håller på och tvättar men jag är strax klar med tvätten.
Då ska jag nog gå och sova nån timme är jätte förkyld och har fortfarende feber tyvärr.
 
Hoppas jag kan jobba imorgon tisdag, så att febern släpper.
 
Kan hända att det inte blir flera inlägg idag, men det förstår du säkert.
 
Man har ju inte så mycket ork när man är sjuk tyvärr.