Alvin och Gänget 3

 
Så konstigt alltså, jag satt och zappade runt på tv och fastnade och kollade på denna filmen, den var rätt så rolig. Ja ibland blir det inte som man tänkt sig. Kolla in filmen.
 
Filmen handlar om:
Alvin, Simon, Theodore och Chipetterna lever det ljuva livet som bara de kan göra - sjungande, dansande och med sin osvikliga förmåga att ställa till med trubbel - ombord på ett kryssningsfartyg i Karibien. Men olyckan är framme och de blir skeppsbrutna och spolas i land på en tropisk ö och de måste använda all sin fantasi för att hitta ett sätt att komma hem igen.
 
 
 
Har du sett filmen? Vad tyckte du om den?

Söndagen den 30 Juni

 
Idag har jag och älsklingen varit och beställt Bröllopstårta.
Den kommer att bli så himla god och fin vill jag lova.
 
Kom att tänka på en sak, nu är det bara 20 dagar kvar tills vi ska gifta oss.
 
Vi har en hel del kvar att fixa, är rädd att jag inte ska hinna med allt.
 
Någon som har känt lika dant?
 
 

21 Jump Street

 
Det blev en film till ikväll, har precis kollat klart på denna roliga och spännande action komedi. Jag fick många skratt vill jag lova, även älsklingen fick många skratt. Så denna kan jag rekommendera till dig!
 
Filmen handlar om:
I denna actionkomedi blir två poliser (Jonah Hill och Channing Tatum) omplacerade och får ett nytt uppdrag som ”under cover-poliser” på en gymnasieskola. De tvingas byta sina polisbrickor och vapen mot ryggsäckar och läxböcker – allt för att infiltrera ett gäng ungdomar och för att lösa den illegala droghandel som inträffat.

Poliserna får strikta riktlinjer om att icke nyttja alkohol, inleda relationer med elever, använda droger mm och samtliga regler blir svåra att efterleva...

 

 
Har du sett filmen? Vad tyckte du om den?