Shoppat Jacka!

 
Har varit och shoppat denna fin och varma höst jackan på Stadium.
Den skulle kostat 599kr, men för att Matte hade stadium kort så blev det
499kr och sen så var det 20% rabatt i hela butiken så jag fick jackan för 399kr.
 
Snacka om att man hade tur denna dagen.
Nöjd är man också!

Johan Falk - Spelets Regler

 
Har precis kollat på denna filmen, älskar verkligen dessa Johan Falk filmer. Så denna filmen kan jag rekommendera till dig.
 
Filmen handlar om:
Det har gått två år sedan Johan Falk (JAKOB EKLUND) och Frank Wagner (JOEL KINNAMAN) bröt sitt samarbete och Frank slutade som infiltratör åt polisen.

Frank har precis haft nyinvigning av sin bar när hans f.d. flickväns bror Kevin hamnar i svårigheter på grund av spelskulder. Samtidigt håller Johan och GSI-gruppen, tillsammans med tyska polisen, på att spränga en ovanligt hänsynslös liga som säljer en ny typ av narkotika som slår hårt mot ungdomar.

Franks sökande efter Kevin korsar Johans utredning och öppnar upp för ett nytt samarbete dem emellan med den stora skillnaden att den här gången är det personligt för Frank. Johan och GSI tvingas iscensätta en avancerad operation för att snärja ledarna i knarkligan. Situationen blir ännu farligare eftersom det finns ytterligare en infiltratör med i spelet?

JOHAN FALK : SPELETS REGLER är den första av sex nya filmer i den stenhårda och intensivt spännande historien om polisens specialstyrka GSI. Serien är inspirerad av verkliga händelser, brottsfall, infiltratörer och poliser.

 

 

 
Har du sett filmen? Vad tyckte du om den???