Bio med älsklingen!

Har precis kommit hem ifrån bion med älsklingen, vi var och såg Nobels Testamente. Den var riktigt bra, en svensk film. Jag tycker att du ska gå och se den för så bra vart den!

Filmen handlar om:
En mystisk kvinna i aftonklänning smyger sig obemärkt in på Nobelfesten i Stockholm. Mitt på dansgolvet skjuter hon den israeliske Nobelpristagaren i medicin, Aaron Wiesel, och Nobelkommitténs ordförande Caroline von Behring. Annika Bengtzon dras ofrivilligt in i dramat – inte som journalist, utan som vittne.

Hela världens medier rapporterar om religiösa motiv med kopplingar till Mellanöstern, men Annika förstår snabbt att de är på fel spår. Snart befinner sig Annika mitt i en våldsam historia av terror och död. Var hon än letar så hittar hon spåren efter samme man: Alfred Nobel, den ensamma industrimagnaten som lämnade sin förmögenhet för att delas ut till nytta för mänskligheten. Successivt inser Annika att ledtrådarna leder till Nobels testamente, med intriger och maktspel inne i det allra heligaste av Nobelsfären. Till slut befinner hon sig livsfarligt nära sanningen.
Har du sett denna filmen? Vad tyckte du om den??

Filmer som jag kan rekommendera att se!Nu ska jag skriva om lite filmer som ja sett de senaste veckorna. Som jag tycker att du ska se som ja kan rekomendera!Zookeeper:Filmen handlar om:
Djuren på Franklin Park Zoo älskar sin snälla skötare Griffin Keyes (Kevin James). När Griffin börjar inse att han känner sig mer bekväm i sällskap med ett lejon än med en kvinna, förstår han att om han någonsin ska träffa sin drömtjej måste han lämna sitt zoo och hitta ett mer glamoröst jobb. Djuren bestämmer sig i panik för att bryta sitt urgamla tystnadslöfte och avslöja sin största hemlighet: De kan prata! För att förhindra att Griffin ger sig av bestämmer de sig för att lära honom allt han behöver veta om uppvaktning - på djurs vis!

Trespass:Filmen handlar om:
Kyle är en diamanthandlare som bor med sin hustru Sarah och deras dotter Avery i en lyxvilla på behagligt avstånd från störande grannar. En kväll när Kyle precis kommit hem och Avery smitit iväg till en fest invaderas deras hem av maskerade män som vill åt diamanterna i Kyles kassaskåp. Men i det här gisslandramat har alla något att dölja och snart inser Kyle och Sarah att om de inte slår tillbaka kommer ingen av dem att överleva natten

Set Up:Filmen handlar om:
Bruce Willis spelar gangsterbossen Biggs som utnyttjar vännerna Vincent, Sonny och Dave för att utföra en stor diamantkupp. Men Vincent har andra planer och skjuter ned Sonny och Dave. Mirakulöst nog överlever Sonny mordförsöket och bestämmer sig för att starta en jakt på förrädaren Vincent som svikit dem alla. I den kriminella undre världen straffas förräderi alltid med döden....

In Time:Filmen handlar om:
I en framtid där åldrande inte existerar har livslängd blivit en lyx och tid den viktigaste handelsvaran. De rika kan nästan köpa sig till ett evigt liv medan de fattiga kämpar, stjäl och tigger sig till extra dagar, månader och år. Will Salas lever på fattigdomsgränsen och vet att varje dag kan vara hans sista. När han anklagas för mord tvingas han att fly tillsammans med en ung kvinna men tiden är inte på deras sida.

Jag har flera filmer att tipsa om. Men det blir så långt inlägg om ja ska lägga upp alla filmer i samma.

Så jag har delat upp det, så de andra filmerna kommer i andra inlägg!

Hoppas du också gillar dessa filmerna!

Min absolute bästa film av dessa är IN TIME!

(Bilder och texter är lånade på google!)