Gott Nytt Skottår idag!Nu är det skottår idag, var 4 år sedan sist!

Man firar ju inte denna dag, utan bara 1 dag mer att jobba!

Var inne och googlade, och upptäckte att det var 6 barn som föddes idag!


Grattis till de 6 barnen och deras föräldrar!

Undra vilken dag de ska fira som sin födelsedag? Kanske var 4:e år!

Filmer som jag kan rekommendera att se!Nu ska jag skriva om lite filmer som ja sett de senaste veckorna. Som jag tycker att du ska se som ja kan rekomendera!


Mr. Poppers Penguins:Filmen handlar om:
Tom Popper lever ett hektiskt liv i New York där karriären kommer före allt, fram till den dag då han får ett oväntat arv i form av ett gäng pingviner. Pingvinerna visar sig inte vara det lättaste av husdjur och vänder upp och ner på hela Poppers tillvaro men kanske är de ändå precis vad han behöver?The Son Of No One:Filmen handlar om:
Den unge polisen Jonathan stationeras i det grannskap i Queens där han växte upp. Men när en anonym källa avslöjar en mörk hemlighet om ett gammalt olöst mordfall och en möjlig polissammansvärjning, startar en kedjereaktion som skakar både omgivningen och Jonathans egen familj. Med bl.a. Channing Tatum och Katie HolmesWater For Elephants:Filmen handlar om:
På en cirkus någonstans i 30-talets USA utspelar sig denna spektakulära kärlekshistoria om Jacob (Robert Pattinson) som när hans föräldrar dör i en olycka finner ett nytt liv och en ny familj i de många färgstarka personerna i det kringresande sällskapet. Där finner han också kärleken i cirkusens stjärna Marlena (Reese Witherspoon). Men hon är inte fri att kunna älska honom tillbaka och för att kunna vara tillsammans måste de bryta sig loss från det enda liv de känner till.Unknown:Filmen handlar om:
Dr. Martin Harris vaknar upp efter en bilolycka i Berlin och upptäcker att hans fru Elizabeth inte längre vet vem han är, och att en annan man har antagit hans identitet. Ensam finner han sig jagad av både myndigheter och lönnmördare och med taxichauffören Gina som enda hjälp försöker han finna sanningen och ta tillbaka sitt liv.Jag har flera filmer att tipsa om. Men det blir så långt inlägg om ja ska lägga upp alla filmer i samma.

Så jag har delat upp det, så de andra filmerna kommer i andra inlägg!

Hoppas du också gillar dessa filmerna!

Min absolute bästa film av dessa är Water For Elephants!

(Bilder och texter är lånade på google!)