Varit på Akuten!Ja tråkigt med sant. Det började med att jag att jag hade ont i nacken och bakhuvudet i söndags, men jag tänkte inte så mycket på det. Trodde att det berodde på att jag var i slutet av min förkylnings period och att det skulle gå över av sig själv. Men sen på söndags kvällen så blev jag lite yr också när jag böjde mig fram och mådde lite illa, så jag gick och la mig väldig tidigt denna söndag.

Vaknade sen på måndag morgon och mådde lika dant, men jag tänkte att jag får gå till jobb ändå och se hur länge jag kan jobba. Skulle jobba 14.00-22.00, brukar vara lätt att jobba kväll för tiden går lite fortare ibland då.

Så kom jag till jobb, och började jobba. Började med att stå i kassan, kände att jag inte alls ville vara här och att jag mådde inte alls bra. Sen gick jag in i köket för att lösa en medarbetare på rast, var väl inne i köket i 10 min. Sen brast det för mig, mådde ännu sämre började till och med gråta, gick in på kontoret för att vila ta det lite lungt. Men så helt plötsligt blev ja ännu mera yr och illa månende, och ännu mera ont i nacke och bakhuvudet.

Sa till en annan skiftledare att jag måste åka in till akuten, för jag kan inte må så hära dåligt. Så en annan skiftledare fick köra mig i till akuten, jag bara satt och skakade hela resan in dit.

Väl där så satt jag och väntade i 1 timme i väntrummet innan jag ens kom in och fick träffa en sjuksyster. Sen blev det taget en massa prover och när det tagit blodprover så blev jag självklart svimfärdig och mådde allmänt dåligt. Blev även iväg skickad på en CT skan, de tog bild på mitt huvud för att utesluta att där inte fanns nån tumör eller liknande.

Jag var allt som allt på akuten mellan kl.16.28-23.00, och det de fick fram var att mina njurvärden var lite för låga och att jag hade lite vätska i mina bihållor. Så de kunde inte helt säkert få fram varför jag mådde som jag gjorde, men de trodde att det berodde på min förkylning som jag precis har haft.

Det är jobbigt när man inte kan få helt klara besked. Men skönt att det inte var något som fanns i mitt huvud det är jag allra mest glad för, man har ju ändå gått och oroat sig lite grann för det!

Filmer


På sista tiden har jag sett väldigt många filmer tycker jag.

Här kommer de filmer som jag har sett:

A Little Bit Of Heaven
Handlar om:
Kate Hudson är perfekt i rollen som den sprudlande vackra Marley, en ung karriärkvinna som plötsligt drabbas av cancer. Marley är en riktig flirt, som aldrig har varit kär, men när läkaren, spelad en oemotståndlig Gael Garcia Bernal, kunde kärlek kanske ändå vara den bästa medicinen?

Crazy Stupid Love
Handlar om:
En vardagkväll som alla andra får Cal en obehaglig överraskning. Hans fru Emily vill skiljas. Medan Emily genast får uppmärksamhet av kollegan David har Cal svårare att gå vidare. På en bar där han försöker dränka sina sorger träffar han Jacob, en kvinnotjusare med alla de rätta replikerna, de rätta kläderna och den rätta attityden. Jacob tar Cal under sina vingar och snart är Cal en fullfjädrad casanova. Men när det gäller kärlek går ingen säker, inte ens en casanova.

The Hangover Part 2
Handlar om:
Phil (Bradley Cooper), Stu (Ed Helms), Alan (Zach Galifianakis) och Doug (Justin Bartha) reser till det exotiska Thailand för att fira Stus bröllop. Vad skulle kunna gå fel? I regissören Todd Phillips hejdlöst roliga uppföljare till den prisbelönta kanonsuccén får vi se att även om det som händer i Vegas kanske stannar i Vegas kan man knappt ens föreställa sig vad som händer i Bangkok.

The Whistleblower
Handlar om:
Ett drama baserat på Kathryn Bolkavacs erfarenheter som en polis i Nebraska. Kathryn var även fredsmäklare i efterkrigsspelet i Bosnien och var den som avslöjade om att FN sopade undan en sexskandal.

Trust
Handlar om:
Will och Lynn Cameron har alltid känt sig säkra i sitt hem. När deras 14-åriga dotter Annie träffar en ny vän på internet, den 16-åriga Charlie, tänkte inte Will och Lynn något speciellt. Men när Annie och Charlie bestämmer sig för att träffas, kommer de kommande 24 timmarna att förändra hela deras familj. Charlie är egentligen en 40 år seriepedofil och när Annies våldtäkt uppdagas blir Will besatt av att hitta den som gjort det. Samtidigt lämnas Lynn ensam att försöka hålla ihop familjen.

Kan verkligen rekomendera alla dessa filmerna!

Har du sett någon vad dessa filmer? Vad tyckte du om den/dem?