Gott Nytt År!Ville bara önska dej ett Gott Nytt År!

Hoppas att 2012 blir ännu bättre!

Nu ska vi iväg, bloggar mera imorgon!

December som gått!

Sorry att jag inte har bloggat på ett tag. Har haft mycket jobb och sen har det varit en del julklappar med annat man ska fixa med!

Men här kommer lite av vad som hänt!

Den 13 December!Denna dagen så jobbade jag självklart, som alla år. Så jag kunde inte gå på bio, så som de brukar göra varje år. Har aldrig gjort det. Min pojkvän säger att det är kul. Får se om jag kan göra det nästa år istället!

Den 18 December!Då är det redan den 4:e Advent, snacka om att tiden har gått fort! Idag är man ledig skönt det, vi har tänt 4:e ljuset idag! 1 vecka kvar till julafton!


Den 23 December!Idag har man jobbat mellan kl.08.30-16.30, snacka om att det var mycket folk idag. Sen på kvällen mellan kl.17.00-19.30 så har jag varit hos min pappa och bytat Julklappar, alltid lilka trevligt.

Den 24 December!
 
Julafton är äntligen här. Jippie, men tyvärr ingen snö här hos oss. Julafton har vi firat hemma hos min mamma & Styvpappa, vi var 9 personer och 1 hund. Mycket trevligt hade vi, fick god mat och Dryck.Jag var ledig både Julafton och Juldagen. Har jobbat från den 26/12-29/12. Nu är jag ledig i 3 hela dagar så himla skönt det ska bli.

Hoppas du också har haft det bra!

Då var 3:e Advent idag!


Kölden biter i advent
och vårt tredje ljus blir tänt.
Gud bevare alla frusna,
ge dem värme, låt det ljusna.


Ja då är det redan den 3:e Advent, Inte långt kvar till julafton!


 Igår lördag var vi och virade Marcus som hade din 25 års fest!
Men har fyller år idag.

Så Grattis på 25 års dagen Marcus!
Hoppas du fick en underbar dag!