Godnatt & Sovgott!

Nu blir det faktiskt sängen är en anningen trött och sen ska man upp rätt så tidigt imorgon. Min syster, systerdotter och deras katt kommer hit imorgon för vi ska till djursjukhuset.

Idag har man jobbar mellan kl.12.00-17.00, sen hem och tog det lungt. Åt lite mat, tittade tv och pratade med min älskade mamma i telefon.

Godnatt & Sovgott

Puss & kram Sandra

Godmorgon & Godmiddag!

Ja då är man uppe nu, sitter och äter frukost ska strax hoppa in i duschen.
Ska ju snart iväg och jobba, jobbar ett kort pass idag mellan kl.12.00-17.00. Undra hur mycket vi får att göra idag, det åter står att se.

Nä nu får jag skynda mig, bussen går ju snart!

Hörs senare ikväll!

Puss & kram Sandra

Dear John

Har precis kollat på denna filmen, den var spännande och bra.. Se den för den är väldigt fängslande..

Filmen handlar om:
En arg rebell, John hoppar av skolan och tar värvning inom armén, bara för att han inte vet vad han ska göra med sitt liv. Det är tills han träffar sin drömtjej, Savannah. Deras ömsesidiga kärleksaffär växer snabbt stark och Savannah lovar att vänta på John tills han har avslutat sin tjänstgöring inom armén. Men 9/11 förändrar allt. John anser att det är hans plikt att ta värvning igen. Under den långa tid som John är borta förälskar sig Savannah i en annan man. När John kommer hem igen inser han Savannah är hans livs stora kärlek trots att hon är gift med en annan - och tar i och med det hans livs svåraste beslut.

Har du sett den? Vad tyckte du??