Jäkla Frys
Så jäkla otur man kan ha alltså, våran frys har pajat. Det började igår med att jag skulle ta bröd i frysen igår, så tyckte jag att brödet var lite tinat, så kollade jag på lampan och den lös inte = med att frysen avstängd. Så jag satte igång den. Sen när vi vaknade imorse så var den släckt och avstängd igen, satte igång den igen.

Sen nu ikväll så var Mathias föräldarar här, då hade den lagt av helt och tinat allt vi hade i frysen tror inte det var mycket kvar som vi kunde behålla. Det var saft och vatten i hela frysen och sen kom allt ut på golvet med.

Blir så himla arg när det händer sådanna saker, det är en massa utgifter hela tiden.

Så nu måste vi ringa en repratör imorgon och hoppas på att få det fixat snart, fort som bara den! Så nu har vi ingen frys som funkar och ingen mat hemma iheller, den mat vi lyckades rädda är hemma hos mattes föräldarar i deras frys de har typ 3 stycken. Så tack för hjälpen Mona & Agne.

Någon som känner nån?


Ska sova nu. Har jobbat hela dagen.

Godnatt & Sovgott

CSI NY - trilogin del 2

Har kollat på detta avsnittet ikväll..

Avsnittet ikväll::

Amerikansk kriminalserie från 2009-10. CSI NY. Det som först ser ut som en trafikolycka leder vidare till mord och illegal organhandel. I jakten på de inblandade samarbetar kriminaltekniker från New York och Las Vegas. Avsnitt 2 av 3

Har även du sett det???

CSI Miami - trilogin del 1

Har kollar på detta bra avsnittet ikväll, det var första delen. Imorgon kommer del 2 och på onsdag kommer del 3.

Avsnittet ikväll:
Amerikansk kriminalserie från 2009-10. CSI Miami. En hysterisk kvinna kommer in till CSI-teamet och skriker ut att hennes dotter är försvunnen. Calleigh hittar spår som visar att barnet har blivit kidnappat. Den första riktiga ledtråden pekar mot ett liknande fall i Las Vegas, varpå Ray Langston från Las Vegas kommer till Miami för att hjälpa till med utredningen. Avsnitt 1 av 3.


Har du också sett det??