Besök i Lödde!

Kom hem för ett tag sedan, har varit och hälsat på mamma och styvpappa i Lödde. Syster och systerdotter var även där, alltid lika kul att träffas. Speciellt min systerdotter som är ett riktigt charmtroll..

Åt mat även hos mamma, det blev Chili con carne med vitlöksbröd. Gott var det..

Nu blir det någon film sen är det dax för jobba, vill inte.

Puss Puss

Godmorgon & God eftermiddag!

Nu har man precis vaknat, somnade inte förän kl.04.00 men det gjiorde jag med flit med tanke på att jag ska jobba idag mellan kl.23.00-06.00.

Men nu är jag jätte trött för att ha sovit så länge, vet inte vad jag ska göra ännu. Vet bara att jag ska ta något att äta just nu.

Uppdaterar senare om vad jag ska hitta på.

Puss & Sandra

Min stora feta grekiska semester

Har precis suttit och kollat på denna filmen, mycket dram men även en massa skratt fick man. Jag gillade den jätte mycket, hon som spelar reseledare i denna filmen. Gör många bra filmer och är en mycket bra skådespelare, det är andra filmen som jag ser som hon har gjort.

Filmen handlar om:
Georgia får sparken från sitt lärarjobb och tvinga försörja sig som bussguide bland Greklands ruiner, för minst sagt krävande amerikanska turister. Hon är också på jakt efter den stora kärleken, men har precis börjat ge upp hoppet när slumpen sammanför henne med den siste man hon hade väntat sig.

Har du sett filmen? Vad tyckte du om den isåfall??