Sex And The City 2

Ja och denna älskade jag också, gillade första filmen med. Tycker nästan att filmerna är bättre än serierna som gick på tv. Så har du sett 1:an måste du se 2:an också kan jag lova. Kan verkligen rekomendera denna.

Filmen handlar om:
Vad händer efter att du sagt "ja"? Livet har allt som tjejerna någonsin drömt om, men det skulle ju inte vara "Sex and the City" om det inte innehöll några fler överraskningar? denna gång i form av ett glamoröst, solstänkt äventyr som sveper tjejerna bort från New York till en av de mest luxuösa, exotiska och levande platserna på jorden, där festen aldrig tar slut och det är något mystiskt bakom varje hörn. Det är en flykt som kommer precis i rätt ögonblick för våra fyra vänner, som finner sig själva i - och kämpar mot det - de traditionella rollerna av äktenskap, föräldraskap och mer. Trots allt, ibland bara måste man komma iväg med tjejerna.

Har du sett filmen? Vad tyckte du om den??

Kurs dag 2 avklaradJa igår var kurs dag 2 avklarad. Vi fick även läxa till nästa gång, kul med sådanna läxor som man vet att det kommer att löna sig i slut ändan att man gör dem.

Jag skrev inget igår överhuvudtaget i bloggen, jag blev sjuk. Är fortfarende sjuk, har feber, frossa och det är troligt vis maginflensa med. Mår inte alls så bra, har inte fått så mycket sömn inatt har ju fått krama toan från båda hållen.

Hur är det med dig?

Hörs kanske lite senare, får se hur jag mår.

Bröllopsfotografen

Har precis kollat på denna, den var både rolig och väldigt bra. Kan verkligen rekommendera den!

Filmen handlar om:
När Robin blir arbetslös efter att massafabriken i Molkom lagt ner öppnar han eget som bröllopsfotograf. Men efterfrågan är inte så stor tills han blir engagerad av den nedgångne skådespelaren Jonny Björk för att fota att societetsbröllop i Stockholm. Robin bestämmer sig för att stanna i Stockholm med hopp om att få igång sitt företag. När han börjar arbeta med överklassflickan Astrid försöker han passa in i den fina världen och börjar ta allt mer avstånd från sina rötter i landsbygden.

Har du sett filmen? Vad tyckte du om den?