Jobbat!

Ja då är man äntligen hem kommen, jobbade för visso bara mellan kl.14.00-17.30 men snacka om att vi hade mega mycket att göra i köket. Som ni vet jobbar jag på McDonald´s, och vi var bara 2 i köket efter kl.15.00 och det var så mycket att göra. Jag jobbade för 2 personer, så jag hade jätte mycket. Tog lite tid med vissa burgare men jag fick dem gjorda som tur va.

Nu ska man snart äta mat, mums vad gott med mat.

Puss Puss
1 Madde:

skriven

jag har tagit det lugnt o pluggat:) sen hade vi lite chillkrök här hos oss:) veckan som kommer är också bara plugga:P kommer vara så tills alla betyg sätts, själv då? :)

2 alexandra - VADFANSKAJAGHETA.SE:

skriven

sv: hihi blir väl pluggA:P SJ DÅ?

3 karin:

skriven

jodå:D

4 michaela:

skriven

bra, sj? :)

5 jasmingz.blogg.sejasmingz.blogg.se:

skriven

Bra, sj

6 Jilina:

skriven

Måste vara hektiskt att jobba på macd. Hade jag mått bättre skulle jag lätt sökt jobb där faktiskt. Jag älskar då det är stressigt. Skulle aldrig klara av att jobba med nåt där det knappt händer nåt.Jobbade på ett café då jag var 15-18 år. Älskade det. Det var stressigt och en herrans massa att göra hela tiden. Jag var där ist för på skolan.Ja, det är himla skönt att slippa betala det själv.Jadå det hyffsat iaf. Inte gjort nåt speciellt i helgen, mest kikat på film och sovit haha. Försökt få till dygnet något sånär. Läkaren min ska ringa om det var idag på morgonen eller imorgon tis så är ju bra om jag är vaken då, skulle ringa vid 8 tiden så.Själv då?

7 MyzaaN - Princess Pink:

skriven

det förstår jag ,D det är bra med mej :D själv då?!:D

8 Haanna:

skriven

Sv; menar du med upp & ner ??

Kommentera här: