Sci-Fi Mässa i Malmö

Jag & Mathias har varit på Sci-Fi Mässa idag, där var fyra stycken gäster på mässan.

Det var: ANTHONY DANIELS ifrån Star Wars som spelar  C-3PO, EDWARD FURLONG ifrån Terminator 2 som spelar John Connor, CHRIS JUDGE ifrån Stargate SG-1 som spelar Teal´C och sista gästen GUNNAR HANSEN ifrån Motorsågsmassakern som spelar Leatherface.

Jag tog bara en Autograf för de kostade 250 kr styck, jag tog på ANTHONY DANIELS ifrån Star Wars som spelar  C-3PO. Vi har liksom alla Star Wars filmerna så då är det ju en självklarhet att man vill ha just den Autografen!

Så här ser C-3PO ut till er som inte har sett Star Wars!Bilden som jag fick autograf på lägger jag in en annan dag.

Ska se film nu..

Var det någon annan som var på Sci-Fi Mässan i Malmö?

Godkväll!

Kävlinge

Japp jag var hemma igår kväll efter jobbet vid kl.19.20, satte mig och åt middag sen gick jag in och duschade. Vi körde ifrån Malmö kl.20.25 och var framme i Kävlinge kl.21.00. Bättre sent än aldrig, vi hade ju varit där tidigare om jag inte skulle jobba så klart. Men man kan ju inte alltid vara ledig.

Vi hade en spel och film kväll hos min syster och hennes kille, hade hur trevligt som hest. Med chips, läsk och godis och trevligt sällskap.


Vi tittade även på finalen av Let´s Dance och vinnarna blev Annika & Magnus, ett stort Grattis till dem. Men jag ville att Laila och Tobias skulle vinna men man kan ju inte få alltid som man vill ju!Lånad av http://www.tv4.se/noje/lets_dance


Var hemma rätt så sent kl.03.30, men så blir det när man har kul.

Ha en trevlig fortsatt kväll

Puss & kram

Senaste inköpet

Mitt senaste inköp blev en Dvd film till min Disney Klassiker samling.
Film nr: 25 Taran och den magiska kitteln.
Nu är det inte många filmer jag saknar.
Ska ha alla Disney Klassikerna.