Spela Theme Park Inc


Nu ska jag sätta mej och spela mitt älskade PC spel Theme Park Inc en liten stund sen får man börja göra sej klar. Är bjuden på middag i Löddeköpinge hos min mamma & styvpappa, ska bli skönt att slippa laga mat. Och gott ska det också bli.

Puss & Kram Sandra

Tvättedag & Sverige förlorade SemifinalenJag idag är man ledig och självklart har man ju tvätte dag, tråkigt som fan är det. Så är det fint väder också på köpet inte kul alls då!

Men man måste ju tvätta så man har rena kläder ju, framför allt måste jag tvätta mina jobbe kläder. Har inte mycket kvar allt ska bara torka nu så skönt e det.Ja tyvärr så förlorade Sverige sin semifinal mo England, inte bra alls. Dom spelade på gamla Ullevi i Göteborg, sverige låg under med 0 -3 men lyckades vända upp till 3 - 3. Efter det så blev det straffas och England vann med 8 - 7 till England tyvärr.

Hoppas det går bättre nästa gång det blir av. Det är ju slut för Sveriges del nu. Men England ska möta Tyskland i final.

Hoppas att England vinner!

Ska sova!

Jag kom precis hem ifrån jobb, ska bli skönt att sova ska bara in och ta en snabb dusch först är så himla varm efter kvällens jobb. Men det har varit jätte varmt på jobbet precis som om luft fläktarna ej har varit igång, så varmt har det varit känns det som.

 Godnatt & Sovgott mina vänner

Puss & kram Sandra