24 December 2008 = Julafton den bästa!

Först och främst sorry att jag inte varit inne och skrivit på ett tag har varit mycket på jobbet och lite annat..


Åter då tillvad inlägget heter: 24 December 2008 = Julafton den bästa!


Det är ett måste innan allt annat på julafton är att man måste se Kalle Anka som är vid kl.15 och det gjorde vi detta året här hemma hos oss innan vi skulle iväg till dem vi ska fira julen hos. Kalle Anka lika bra som vanligt.

Vi var hos Mathias bror vid kl.16.30 och då var det bara jag, matte och hans föräldrar som hade kommit vi bor ju närmare än de andra som skulle komma, vi väntade på mattes systers familj och hans systers svärmor.

Men som sagt det var ett trevligt julbord men god mat och dryck alla snackade och hade det helt underbart.

Varje ju så har dem en jultomte som kommer för att dela ut lite av alla våra julklappar, han skulle komma vid kl.19 men han var sen så han kom efter kl.20 och alla små barnen som var där var ju helt spända de ville ju att tomten skulle komma och höll på att springa runt som gallningar.

När tomten väl kom så började han dela ut alla julklapparna i och med att det var hans sista stopp innan han skulle åka hem, det var mycket julklappar kan jag lova lite för mycket kanske.

Jag denna kvällen fick jag många fina julklappar: Parfym, 3 dvd filmer Mamma Mia, Sex And The City och What happens in Vegas, Digitalkamera Sony den bästa som finns, Biljette till Diggeloo 2009, En almenacka, 2 stycken dukar, örhängen, halsband och  Spolar vätska och det BÄSTA EN BILNYCKEL TILL EN RENAULT.

Här är lite bilder från julafton

här i ligger nyckeln


här i är nyckeln

         

Flera bilder kommer att läggas upp på facebook och bilddagboken så vill ni se dem så får ni finnas där..

Godnatt & Sovgott

Puss & kram Sandra