Nu kan du äntligen ha koll på min Blogg

Jag försöker verkligen att vara duktig och uppdatera min blogg så ofta jag kan, skulle väldigt gärna skriva minst 1 inlägg om dan. Får bli bätte på det!
Om ni vill få info om NÄR jag gör det? Då kan ni klicka på länken på högersidan, under länkar så finns där en ikon som heter "bloggkoll.com" klicka på hela ikonen, där kan ni registrera er och bli uppdaterade om allt som skrivs i min blogg...

Hoppas ni vill

Puss & kram Sandra
 

Nytt golv i vardagsrummet! Äntligen

Nu har vi äntligen fått lagt nytt golv i vardagsrummet det blev jätte fint. Nu måste vi vara jätte rädda om det så vi inte får fula märken i på det. Det vill man ju inte få på nya saker, så nu får ingen gå in med skor där inne för det är ett av sätten som det har blvit som det blev. Men sen fanns det en del sprickor i golvet också där kom det upp sand hela tiden, man märkte det fram för allt när man damsugade där inne.

Hela vardagsrummet har blivit mycket ljusare nu, och det känns bra det. Nu vill man ju byta de andra golven med, tycker inte det passar in till detta nya ju.. När man ser rummet nu så känns det som man har kommit till någon annan, varför vet jag inte..

Vi har även fått upp våra nya vitrinskåp den passar jätte bra in där.. De andra gamla fick i sålda fick 500kr för dem och det var Mattes syster som köpte dem..

Här kommer lite bilder på golvet: Det är bilder på före, under tiden och efter att han lagt golvet, man ser skilnad.

Bild 1: Före
Bild 2: Före i närbild
Bild 3: Kommit en bit
Bild 4: Färdigt
Bild 5: Färdigt i närbild
 I söndags den 26/10-08 så var jag och Mathias och beställde fler möbler till vårat vardagsrum, det tar ungefär 5 till 6 veckor innan vi får det. Vi får hoppas att vi får det innan Lucia.
Sen är vi klara med vardagsrummet sen ska vi ge oss på hallen tänkte vi..

Nä nu ska jag äta något sen ska jag duscha sen iväg. Ska till Trianglen mellan kl.20.00-22.00 då är det en massa rea där jippi se om man hittar något kul att köpa..

Ha det så bra så länge..

Puss & kram Sandra

Vad som hänt de sista veckorna!

Jag har varit och sett Mamma Mia på bio, den var jätte bra. Den kan jag verkligen rekomendera, innan i år så var jag och såg musikalen uppe i Stockholm den var också bra..
Ska även gå och se den nu när den kommer till Malmö, ska gå och se Mamma Mia den 7 December om ni har möjlighet så tycker jag att ni ska gå och se den.. Både se filmen och se den live på en Musikal. Då den 7 december ska jag se den med Mathias, mamma och min styvpappa. Jag längtar tills dess...


Tyvärr har jag inte blivit av med min huvudvärk än, läkaren som jag var hos sa att jag skulle ta 3 Ipren om dagen tills det går över. Men hallå finns det inget annat man kan få alltså, det hjälper inte alltid. Vissa läkare ska inte få vara läkare tycker jag. Han som jag var hos brukar jag inte i vanliga fall gå hos min egen var ledig. Men nu har jag fått en tid till min egen läkare den 25/11 då ska de kolla varför jag får sådan huvudvärk och även ta reda på varför jag blir så lätt sjuk.. Hoppas allt går bra då... Och nu på köpet så har jag fått nåt skit i mitt högra öga kunde inte öppna det i morse det var igen klistat med var och e svullet. Hoppas allt går över snart!Nä nu till något annat, måste gå och göra mig i ordning ska strax till jobbet ska jobba mellan kl.18.00-03.00 hoppas denna kvällen går fort.

Så ni får ha det bra..
Glöm inte lämna en komentar snälla

Puss & kram Sandra