Julgardiner & Juldukar!

Igår började man julpynta lite, jag strök alla julgardiner och alla juldukar, hängde upp gardiner och la alla dukar på plats. Det var det jag orkade med igår, ska sätta upp juleljus och allt det andra julpyntet i helgen.
Man känner redan nu en viss julstämning fast det bara är gardiner och dukar som jag har bytat.

Jag sitter och gör ingenting då tänkte jag att jag kunde uppdatera min blogg lite grann. Sitter här och väntar på att Blomsterbergs möbler ska komma med våra möbler. Jag e så glad att de kommer innan Lucia och julen så skönt att få allt på plats.

Nä nu ska jag gå och göra lite andra sysslor som att bädda sänger.

Vi hörs säkert snart igen!

Puss & kram Sandra

Köpt ny Mikrovågsugn

Japp då blev man tvungen att köpa en ny mikrovågsugn i tisdags för våran gamla pallade inte trycket längre. Det har hålt på att sturla nu i typ 3 veckor det man värmer blir inte varmt förän typ efter 20 min och i måndags när Matte skulle värma sin mat så blev det inte varmt, jag skojar inte men han höll på i ungefär i 1 timme sen gav han upp och satte in maten i ugnen istället.

Vi vet inte vad felet är, vi har liksom bara haft den i 3 år och en mikro borde faktiskt hålla längre än 3 år annars kommer det att bli dyrt ifall man måste byta vart 3:e år.

Vi hade en vit innan, nu sa jag till Mathias att jag vill ha en svart för att jag fick aldrig den vita ren på utsidan oavsett vad jag använde för medel för att få den ren.

Vi köpte en svart Whirlpool. Ni ska få se bilder på den gamla och nya. Så hoppas jag att ni säger vad ni tycker om den nya.. Jag är helt nöjd med den nya. Jag poppade popcorn igår torsdag de blev jätte bra inget blev bränt så skönt att kunna få äta alla utan att slänga några..


  

Den gamla                           Den nya


Nä nu ska jag göra annat.

Ha det så bra så länge

Puss & kram Sandra

Mår inte bra

Då har man fått tillbaka den sprängande huvudvärken igen tyvärr. Vad hos läkaren igår på min bokade tid som jag hade fått i oktober månad. Var där kl.11.00-12.30 jäkla tid det tar, hon undersökte mig och sen tog de en massa blodprover på mej. Blev ju svimfärdig när de hade tagit proverna det blir jag alltid varför vet jag inte, e alltid så himla nervös för att gå till läkaren. Man vill ju gå dit för att ta reda på vad som är för fel på en men man vill ju inte veta svaret ifall det är något hemskt och tråkigt.

Jag tycker inte om att  må dåligt och vara sjuk, kan ju inte jobba och jag tycker det är taskigt mot de på jobbet att jag inte dyker upp och kan jobba. Jag vill ju absolute inte vara sjuk, hoppas läkaren kommer att hitta svaret på varför jag får min huvudvärk och varför jag blir så lätt förkyld. Så att jag kan få något mot det..

Jag fick en ny tid av min läkare ska dit på återbesök den 8 Januari 2009 för att se om medicinen jag fick har hjälpt. Och så vill hon ju följa upp och se hur jag mår.. Hon hade ju tyvärr ingen tid ledig innan dess.

Hoppas allt löser sej.

Nu ska jag gå och ta en dusch så kanske jag känner mig lite piggare, hoppas jag..

Ha det så bra så länge

Puss & Kram Sandra