Söndag den 16 Mars

Hej hej!

Idag fick jag reda på att min syster gjort slut med sin kille. Det tycker jag är så synd för de passade så himla bra ihopa.. Trodde det skulle vara dem för alltid. Men det blev inte så, men ska jag vara ärlig så tror jag att de kommer att bli tillsammans igen för det har de blivit 1 gång innan.

Men det finns ett litet problem de har en katt tillsammans, och min syster kan inte ta med katten hem till våra föräldrar för de är rädda att katten ska riva sönder deras möbler. Men så kan de ju inte säga, för katten har aldrig rivit på våra möbler när den varit hos oss och vad jag vet aldrig i heller hemma homs min käre vän..

Innan de fick katten så var att de skulle ha katten eller så ville ägaren till katten avliva den.

Så jag hoppas att de blir tillsammans igen eller att de hittar ett bra hem till katten.. Jag hade gärna tagit katten men min kille tycker det räcker med en katt, men jag e sån djurvän så jag vill ha den.. Och min katt Defender och deras katt Smulan är kompisar, så jag ska försöka övertala min pojkvän..

Hoppas att allt detta löser sej snart!!

Puss & kram

Slagen!

Igår den 14/3-08 hände något helt sjukt på jobbet.

Klockan var ungefär 18.55 tror jag, det var innan jag skulle sluta och ja slutade kl.19.00.

Så kom det in på bopen att det var Hot Wings beställt, men som det brukar vara så hade jag inga i skåpet för att folk på jobbet tycker de är så goda att det gå och nallar av dem hela tiden, så jag fick sänka nya i fritösen. Så jag sa att det var full tid och det är ungefär 4 minuter. Då kommer hon som står i DT: 2:an in och frågar mej var Hot Wingsen blir av, då svarar jag att de är i fritösen för att någon annan har varit och nallat av dem, så säger hon kan du inte lära dej att sänka dem tidigare så att det finns. Hur ska jag kunna veta att de var slut? Ja sa för en kvart sen hade jag haft då fanns det Hot Wings i UHC Skåpet.. Så blev hon sur och kallade mej JÄVLA KÄRRING. Då sa jag för mig själv jävla bitch för jag blev ju sur för att hon kallade mej för Jävla kärring utan anledning.. Och sån otur så hörde hon det och tog illa upp, jag och gav med två feta smällar först en på örat och sen en över kinden så jag fick e fet fläskläpp. Allt gick så fort så jag var inte berädd på att hon skulle slå till mig på det sättet, jag trillade ihopa på golvet, började ju gråta som fan, det smakade blod i munnen en stund.. När jag fick hjälp in på kontoret så hörde jag henne bakom mej hur hon härmade mej.. Jag ville så gärna slå tillbaka, men våld löser inget tänkte jag.. Klockan hann bli 19.00 en annan tjej stämplade ut mej, satt ett tag på kontoret för att lunga ner mej.. Sen så 

stack jag & Jennifer där ifrån, jag snäll som ja e körde henne hem... Och vi satt och snackade ett tag i bilen sen körde jag hem...

Jag sitter här och funderar på om jag ska polisanmäla henne för misshandel.. Men det kommer bara att vara hennes ord mot mitt, men där var många vittnen på jobbet, men har fått höra att det är folk som står på hennes sida. Och det tycker jag är konstigt. Jag hade inte gjort henne något!!!

Detta var allt från mig denna gång...

Puss & kram

Vi syns på stan

// Sandra