Akuten!!

Allt började i söndags av att jag hade lite ont i magen, men det gick över fram mot kvällen. Gick och la mig kl.23.30 ungefär skulle ju jobba dagen efter skulle börja kl.11.30.

När jag vaknade på måndagen så det första jag gjorde var att jag kräkte ett antal gånger, hade jätte ont i min mage och mådde illa som bara den.. Jag ringde jobb och sa att jag inte kom, för att jag hade ju kräkt och mådde hur dåligt som helst. Sen satte jag mig och ringde till Vårdcentralen där jag bor, det sa att jag fick ringa till Limhamns Läkargrupp och beställa tid där istället i och med att jag e listad hos dem. Jag tycker att det ska väl kvitta vart man går, man tar ju ibland det som ligger närmast när man mår som sämst. Men jag tog och ringde till de i Limhamn och där satt jag i telefon kö i ungefär 20 minuter, sen äntligen var det min tur. Jag sa som det var och berättade hur jag mådde och berättade att jag behövde ett läkarintyg, man behöver det nu på jobb tyvärr. Men hon som jag snackade med sa att jag skulle vänta till imorgon och att hon skulle ringa upp mig och höra hur jag mådde, de ville inte att jag skulle komma dit i och med att jag hade kräkt... Så ja sa du lovar att du ringer imorgon och hon sa jag.. Dagen gick och kvällen med, jag mådde fortfarende lika dåligt. Ringde och sa till på jobb att jag  inte kom på tisdag i heller... OCh det skulle de skriva upp i pärmen så de kunde få in någon annan..

Vaknade kl.07.25 på tisdags morgonen av att matte puttade på mej och frågade om jag skulle upp och jobba idag, men ja sa nä i och med att jag mådde dåligt fortfarende... Han sa okej då.. Sen somnade jag, men så vaknade jag igen kl.08.10 och då var det hon ifrån Limhamns Läkargrupp som ringde och kollade hur det var med mig. Jag svarade så där jag har inte kräkt idag ialla fall men jag mår annars lika dåligt. Då sa hon ja men jag har en tid här till dig kl.13.20 vill du ha den, ja sa jag.. Så avslutade vi samtalet, och ja gick och la mig igen och ställde kl.11.00 för att gå upp då och göra mig i ordning...
Jag vaknade och gick upp och gjorde mig i ordning och gav katten mat. Sen gick jag mot bussen den gick kl.12.41 ja hann med den, var framme kl.13.10 anmälde mig i receptionen och sen fick ja sitta ner och vänta på att bli inkallad till läkaren..
När jag väl kom in till min läkare så frågade hon vad som var fel, och jag berättade allt som ja berättade för dem igår per telefon. Hon bad mig lägga mig på britsen så att hon kunde känna på min mage och när hon tryckte på min högra sida så gjorde det jätte ont.. Så bad hon mig ta ner byxora för att hon skulle känna i min ändtarm. Det gjorde också jävligt ont... Så sa hon när hon var klar vi får ta ett blodprov på dej. Så ta denna lappen och gå bort och se till så de tar ett blodprov sen får du sitta en stund i väntrummet så kallar jag på dej när proverna är klara... Det tog 20 min sen kallade hon i mig på sitt rum, där sa hon att blodprovet inte visade något, så sa hon jag tror att det kan vara blindtarmen och då blev jag rädd när hon sa det. Så sa hon jag skriver ut en remiss till dej, du måste åka in till akuten snabbt så de också får undersöka dej och se om de kan hitta vad som e felet..
Så jag gick och tog bussen till Mas, kom dit tog nummer lapp, kom fram i luckan 15 minuter senare, fick ett band på armen där det stod att jag var registerad. Sen fick jag sitta i det jäkla väntrummet ifrån kl.15.00-16.25 då blev jag inkallad an sköterska. Hon tog blodprov, urinprov, pulsen, kollade andningen, kollade blodtrycket, efter det att hon hade tagit blodprovet så blev jag svimmfärdig, helt kallsvettig.. Mathias kom till mig kl.16.35.
De ville inte skicka ut mig i väntrummet igen i och med att jag var svimmfärdig så jag fick lägga mig på en brits i koridåren, där låg jag från kl.16.45 till kl. var 18.50, då kom det och hämtade mig och körde in mig i ett rum och där skulle jag vänta på läkaren. Ja han kom in till mig var kl.19.45 så skulle han också känna och klämma på min mage, och lysna på magen och min andning.. Men allt var som det skulle... De visste inte vad som var fel.. Alla mina prover var så bra som de skulle vara...

Så varken Limhamns Läkargrupp eller Akuten på Mas vet vad det är för fel på mej..

Idag onsdag ringde jag ut till Limhamns Läkargrupp och sa till dem vad dem på akuten hade sagt och där hade jag ej fått något läkarintyg i och med att det inte blev någon operation.. Så jag sa att min läkare hade sakt att jag bara skulle ringa tillbaka så skulle hon fixa det.. Men min läkare var ju självklart ledig idag så hon jag pratade med sa att min läkare skulle ringa upp mig imorgon torsdag.. Hoppas hon gör det..

Det är jobbigt när man inte kan få reda på vad som är fel på en..

Jag mår fortfarende illa och har ont min mage...

Och om ni undrar så e jag inte gravid...

Nä nu ska jag sova..

Ha det bra..

Puss & kram Sandra

Midsommarafton!

Dagen började med att jag gick upp kl.16.00 för att jag hade jobbat till kl.03.40 och kom inte i säng förän kl.05.30. När jag kom upp så var jag fortfarende trött och hade ont i huvudet.. Men jag gick och åt 2 mackor och sen satt jag en lite stund vid datorn, efter typ 20 minuter så dammsugade jag här hemma för att det var så skitigt ville dammsuga innan jag gick in och duschade. Hade jag duschat först så hade jag fått duscha igen efter att jag dammsugat klart...

Efter dammsugningen gick jag in och duschade och sen var det dags att sminka sig, fixa håret och välja kläder inför kvällen.

Vi var bort bjudna till Mattias & Camilla, skulle vara där kl.19.00, kom dit typ vid kl.19.05. När vi kom dit så hade de andra redan kommit.

Vi grillade, så vi åt och drack gott i trevligt sällskap... Vi åt också jordgubbar med vispgrädde, mums vad gott det var. Jag verkligen älskar jordgubbar...  Senare på kvällen bjöd de på chips också..

De första som gick var klockan ungefär 23.20 tror jag, sen gick nästa vid lite efter kl.00.00. Och jag, min Mathias, Valder och Fredde åkte därifrån kl.02.30.

Men det blev en lyckad kväll...

Alltså en mycket bra midsommar..

Ha en bra lördag allihopa.

Puss & kram Sandra

Dolly Parton kväll på Malmö Stadion!Det var en verklig upplevelse att få se en sådan stor Stjärna live..
Konserten skulle ha börjat kl.19.30 men Dolly flyttade fram det en halv timme.
Så alla svenska fans kunde få se när Sverige mötte Spanien.

Men nu till konserten det började lite dåligt, första akten fick man se henne i miniatyr för
de sa att de inte kunde sätta upp storbilds skärmar p.g.a att det blåste, så mycket
blåst var det inte.. Men till andra akten så hade de äntligen fått upp dem
och då så man Dolly mycket bätte och man såg allt vad hon gjorde på scenen.
Så allt blev lyckat till slut.
Hela konserten varade från kl.20.30-23.10. Det var hur bra som helst.

Så om ni någon gång får chansen att se henne om hon kommer fler gånger till Sverige..
Då måste ni verkligen gå och se henne.. Så himla bra tyckte jag att det var plus många fler..

Ha en bra fredag kväll..

Ska se lite tv nu och lite annat kul. Sen får man sova..

Puss & Kram Sandra