23 December = Vinst

Idag har jag & Mathias varit hos min pappa och bytat julklappar, var där mellan kl.16.15-19.20. Jag fick det jag önskade mig och Mathias fick det han önskade sig.

Jag fick filmen Familjen Robinsson, CD Skiva Britney Spears - Blackout och av min älskade lillebror fick jag en Nasse ifrån Nalle Puh, jag älskar liksom Nalle Puh.

Mathias fick 2 stycken CD Skivor Metallica - Ride The Lightning och Sting - The Best Of Sting.

Som sagt vi blev nöjda båda två för allt vi fick.När vi kom hem så satte vi oss och spelade Bingo Lotto, det är ända gången vi spelar det är på Uppesittarkvällen och jag vann 100 kr men så har jag dubbel lott så jag vann 200 kr totalt. Och Mathias är sur för att han har ej vunnit något. 


Nä nu ska jag se klart på Bingo Lotto sen ska jag gå och lägga mig..

God Jul & Gott Nytt År på er

Önskar Sandra

Godnatt & Sovgott

Samantha åkte igår till Vemdalen!

Ja igår kl.17.30 åkte Samantha ifrån Lund C, först ska hon upp till Stockholm, där ska hon byta tåg till natt tåg vidare till Östersunt ifrån Östersund ska hon ta bussen ner till Vemdalen.

Det tråkiga är att henns tåg ifrån Lund är inne kl.22.00 och tågte som ska gå ifrån Stockholm till Östersund går inte förän kl.00.10 så hon får sitta och vänta i 2 timmar i Stockholm inte kul det..

Vi snackade flera gånger igår när hon satt på tåget. Har även snackat med henne idag kl.07.50 då satt hon och väntade på bussen som skulle gå kl.08.10 hon hade suttit där sen kl.07.00.

Ska ringa henne nu och kolla så att hon har kommit fram till Hotellet och kolla så att allt är bra med henne..


Har precis pratat en lite snabbis med henne nu, hon hade kommit upp kl.10.30 dom hade fått åka och hämta henne för bussen hon åkte med hade börjat koka när det var ungefär 1 km kvar, sån otur. Nu skulle de åka upp på fjället och ta en liten fika, så hon hade inte tid att snacka nu, hon skulle ringa mig sen och berätta hur allt hade gott..


Nä nu ska jag ta och äta lite och göra mig i ordning. Ska ju iväg sen till pappa och byta julklappar ju..

Ha en bra lille julafton

Puss & kram Sandra

Smulan har kommit!

Samantha kom och lämnade Smulan hos oss i söndags kväll vid kl.18.40, Smulan ska svara hos oss i ungefär 2 veckor till Samantha kommer hem ifrån Vemdalen!

Samantha ska upp till Vemdalen och jobba nu under jul & nyår hon fick jobbet genom en kompis snacka om att jag är avundsjuk jag vill också dit. Där är ju massor av snö och jag älskar ju snö..

Jag sa till Samantha att hon måste ta många foton där uppe. En sak e synd det är att hon inte är hemma på julafton så man kan inte byta julklapp med henne men hon sa att vi tar det när hon kommer hem..


Här av vi lilla söta Smulan!

 


Ha det bra

Puss & kram Sandra