Det var ett tag sen!

Hejsan vänner!

Det var ett tag sedan jag skrev, anledningen e att jag varit på semester, jobbat mycket och lite annat..

Jag har varit på semester med min älskling, vi var i Spanien. Varmt och skönt var det där, man solade och badade, sen åkte man hem och åt mat och sen festade man det var det enda man gjorde nästa på.. Sen tog vi även en trip upp till Valencia det var hur fint som helset.. Det kan jag verkligen rekomendera er att göra, alltså att åka till Valencia.

Sen så har lilla Tyra döpts den gjorde hon den 16/8-08 det var jätte fint, och en massa mat och dryck och sprit blev det också efter åt.. Vi var närmare 40 personer som var med där.. Där Mathias brors lilla dotter som blev döpt...

Den 23/8 så hade jag 25 års fest för släkten, vi blev 23 st, 24 om man räknar med lilla Tyra.. Festen började kl.18.00, till mat blev det köttgryta med ris och sallad, jätte gott faktiskt.. Efter det så blev det Prinsesse tårta till kaffet, gud vad mätt jag blev efter allt det..  Sen kom sprit bordet och snacks bordet fram. Det blev en lyckad kväll, mycket presenter, trevligt folk, helt enkelt allmänt trevligt så som det ska vara..

Detta fick jag i presenter: 2 stora lådor med glas i som jag samlar på, presentkort, pengar, en fotlänk, av min servis, av mina bestick, en webcam, rött vin, en tavla på mej ifrån när jag var liten, halsband, örhången, länk till mitt armband, blommor och lite till.

Ja så har det sett ut för mig på sista tiden. Bilder kommer att läggas upp antingen på facebook och bilddagboken, så håll utkik där. Tror att det blir nog på bilddagboken.

Detta var allt ifrån mig denna gång..

Puss & Kram Sandra